2019. áprilisában alakult meg a Szurkolók Az Állatkínzás Ellen egyik alcsoportja, a Szurkolók az Állatokért-Komárom és környéke! Megalakulásuk óta több sikeres mentéssel a hátuk mögött, töretlenül haladnak előre a védtelen állatokért! Az előző két blogban bemutatott Bástya, és Vanília éppen hogy a gazdásodás peremén voltak, amikor újabb “nyakas kutyát hoztak a Komáromiak. Blacky-t. Ismerjétek meg történetét, a komáromi csapat tollából..

“Szombat hajnalban jött a bejelentés a Tatai Civil Állatmentőktől, hogy Baj községben  van egy közepes testű kutya, akinek a lánc bele van nőve a nyakába. Azonnal megkezdtük a szervezést, hogy másnap amint lehet, indulhassunk! Délben volt a találkozó Baj községben, az egyik helyi kocsma előtt, ahol már várt minket a bejelentő. Nem sokkal azután, hogy odaértünk úgy döntöttünk, hogy értesítjük a Tatai RK-t az esetről, és a segítségüket kérjük! Ömlött az eső. Ahogy haladtunk a helyszín felé, a szőlőhegyről  zúdult  velünk szembe az agyagos víz… De nem álltunk meg. Nem állhattunk meg! Amint odaértünk, néhány méternyire, már érezni lehetett a rothadó hús szagát. A kerítésen át lévő lyukon jött hozzánk Blacky, és vissza sem akart menni.  A tulajdonost bő fél óra után, rövid baráti csevejt követően lemondattuk a kutyáról. Az ügyeletes állatorvos hivatalból megtette a feljelentést, állatkínzás vétsége miatt. Közben egy Tatai civil állatvédő segítségével 2 csapattagunk elindult Blackyvel Budapestre, a Murmuczok Állatgyógyászati Centrumba, ahol azonnal kezelésbe vették.

A kutyust azóta 2 társunk vette magához ideiglenesen, ahol napról napra jobban érzi magát fizikálisan. Hogy lelkileg mikor tudja magát túltenni eddigi életén, az nagyban függ attól, mikor jön el érte szerető családja, akik képesek lesznek visszaadni neki az emberekbe vetett bizalmát. Blacky jámboran, szobatisztán, oltottan, féregtelenítve, chipelve várja, hogy hű társa lehessen gazdájának! “

A kutya kínzójára 120.000 Ft bírságot szabtak ki. 

Minden STYLEANDDIRT termék vásárlással támogatod a szervezet munkáját!
Szurkolók az állatokért termékeket az alábbi linken tudsz rendelni! 
https://styleanddirt.com/199-szurkolok-az-allatokert

TÁMOGATÁS!
Szurkolók az állatokért szervezet adomány számla adatok:
OTP Bank SWIFT: OTPVHUHB
Számlaszám: 11711065-21449424-0000 0000
IBAN: HU40 1171106521449424 0000 00000
PayPal: info@szurkolokazallatokert.hu

339 megtekintés, 6 megtekintés ma

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét