Már kisgyerekként úgy nőttem fel, hogy mindig volt kutya a háznál. Ebből fakadóan igen nagy állatszeretet van bennem és az egész családomban. Életem első és legjobb döntése életem nagy szerelme Songu volt (Francia bulldog) aki 13 évig volt mindennapos társam jóban és rosszban. Miután elment, rá 2 évre érkezett meg Argos az életembe, akitől nap mint nap csak tanulok és biztosan állíthatom, hogy Ő életem második legjobb döntése. Sokszor elgondolkodtam Argos mellett, hogyan juthat el egy ember, hogy egy állatot bántalmazzon, kínozzon vagy éppen olyan helyzetnek tegye ki, amiben az állat őt tehetetlenül és hang nélkül kénytelen elviselni. Ezzel a gondolattal az elmúlt közel 1 évben nagyon sokat foglalkoztam és éreztem, hogy tenni szeretnék valamit azért, hogy ez ne így maradjon. Majd megkérdeztem egy ismerősömet, hogy tudna-e ajánlani valakit, aki megbízható és ebben a témában otthon van. Így esett az ajánlás Kapin Ricsire, a Szurkolók az állatokért szervezet alapítójára. Azonnal felvettem a kapcsolatot vele és tettem egy ajánlatot neki, ami maximálisan a szervezet jótékony támogatására épül. A STYLEANDDIRT márka lett a szervezet termékeinek kizárólagos gyártója és forgalmazója, amelynek a bevételéből az alapítványt fogom támogatni. Ezen felül pedig minden egyes eladott STYLEANDDIRT márka termék árából 100 Ft-ot adunk a szervezetnek, hogy minél eredményesebben tudjanak dolgozni. De ezen túlmenően idei tervünkben van még, hogy létre hozzunk egy menhelyet azért, hogy 100% biztonságban tudjuk az szervezet által mentett állatokat.

A meglévő termékeik mellett már most is találhattok újdonságokat. Nagyobb színválaszték és több design! De folyamatosan, hétről hétre hozunk új és maximálisan divat-orientált termékeket, amiket kizárólag csak a styleanddirt.com webshopban tudtok megrendelni! A minőség természetesen a jól megszokott STYLEANDDIRT prémium minőség! Persze a csomagolásban sem lesz változás. Full Extra! 😉

SZURKOLÓK AZ ÁLLATOKÉRT x STYLEANDDIRT

KÖZVETLEN A SHOPHOZ KATTINTS IDE!

A szervezet kapott a STYLEANDDIRT BLOG felületén (https://blog.styleanddirt.com/) egy saját állandó rovatot, ami a JÓTÉKONYSÁG menü alatt található. Ott rendszeresen közzé fogjuk tenni a fontosabb eseményeket, megmozdulásokat. Továbbá jövő héten már közvetlenül elérhető lesz egy adomány gyűjtő box is, ahol mindenki kedve és pénztárcája szerint hozzá tud járulni a támogatásukhoz!

Végül, de nem utolsó sorban én személy szerint nagyon örülök, hogy velük dolgozhatok együtt, mert maximálisan azonos a meglátásom a szervezet munkásságával és azzal, hogy minden állatkínzónak minimum börtön jár!

Remélem ti is osztoztok az örömömben, mert én külön nagyön örülök annak, hogy mindenki, aki a styleanddirt.com webshopból rendel, az automatikusan támogatja a Szurkolók az állatokért szervezetet!

Legyünk minél többen és szeressük az állatokat!

Szurkolók az állatokért szervezet adomány számla adatok:
OTP Bank SWIFT: OTPVHUHB
Számlaszám: 11711065-21449424-0000 0000
IBAN: HU40 1171106521449424 0000 00000

4,493 megtekintés, 3 megtekintés ma