SZURKOLÓK AZ ÁLLATOKÉRT SZERVEZET

96

Az előző posztomban már hírt adtam a Szurkolók az állatokért szervezetről. Most szeretném egy kicsit jobban bemutatni nektek és azoknak akik esetleg még nem ismernék őket! Persze ennek megvan az oka amit hamarosan el is fogok nektek árulni!
Akkor lássuk, hogy kik ők, miért jöttek létre, mi az a cél amiért ők napi szinten küzdenek!

Szurkolók az állatkínzás ellen

Egy év: 2017. Egy név: Fülöp. Egy név, amiről szinte az egész országnak az emberi kegyetlenség és közöny jut eszébe. Egy kutya a sok közül, akinek meg kellett halnia, hiszen: „neki mindegy” „ő nem érez” „ez csak egy kutya”.

Elég volt! Gondolta pár srác a lelátóról… és megalapították a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű mozgalmat. Egy mozgalmat, ahol a különböző csapatok melletti fanatizmusból származó összetűzések, úgymond kapun kívül tudnak maradni az állatok javára. Nézzünk kicsit a zord külsők mögé! A csapat fő profilja az állatkínzás elleni, mondjuk ki, sajnos egyelőre még szélmalomharc, amikről a későbbiekben bővebben olvashattok. A fiúk és lányok, (merthogy ők is vannak) az állatmentés mellett létrehoztak egy programot, ami az alapoknál kezd.
A jövő generációjára nézve, az óvodában, és iskolában.  A neve: Felelős állattartás. Reméljük ezt a programot, ami az állatvilág szebb, és jobb jövőjéért jött létre, nem kell ízeire szednünk, nagyjából mindenki sejtheti miről is szól.  Aztán az ovi-suli után ugorjunk vissza a felnőttekhez, akik nem csak a fővárosban, de különböző vidéki városokban is megalapították a Budapesti mintára Szurkolók az állatokért- Diósgyőr/Komárom/ Győr stb.. csapatukat.
Ellepték az országot az állatbarát szurkolók! Jönnek-mennek, mentenek, tanítanak, és bele sem gondolunk, e mögött micsoda háttérmunka működik.  Kellettek ide ezek a srácok na! A határozott fellépés, amit a szurkolók úgy gondolom, maximálisan tudnak hozni! Ha tudjátok segítsétek a munkájukat, hadd legyen idejük meccsre is járni..  És figyeljetek az állataitokra, nehogy egyszer meghalljátok a bizonyos mondatot tőlük: „Meghoztuk a pizzát”.
Nagyon fontos!!!!!  Ha bármi információtok van állatkínzással kapcsolatban, képpel és videóval várják a bejelentéseket a Facebook oldalukon:  https://www.facebook.com/allatkinzasellen/
Többen készítettek dalt a szurkolóknak, közölük a leghíresebb Essem- Kóbor kutyák című dala. Hallgassátok!

Adomány számla adatok
OTP Bank SWIFT: OTPVHUHB
Számlaszám: 11711065-21449424-0000 0000
IBAN: HU40 1171106521449424 0000 00000

249 megtekintés, 6 megtekintés ma