HA WEBÁRUHÁZAD VAN AKKOR EZT MINDENKÉPPEN EL KELL OLVASNOD!

129

Fent vagyunk a WSFIND.COM-n!

Régebben eljátszottam a gondolattal, hogy kéne csinálni egy online plázát és, hogy az mennyire fasza lesz, mert akkor ott lesz mindenki aki számít, hiszen aki egy plázába ott van az már számít. Na igen de amikor megláttam, hogy ez mennyi munkával, idővel és persze befektetett pénzzel jár akkor dobtam egy hátast… Na meg ugye ott van az is, hogy oké, hogy megcsinálod, de ki fog róla tudni, hogyan jönnek majd a látogatóid akik vásárolni is akarnak majd. Így totálisan elvetettem ezt az ötletet, hiszen volt már akkoriban is más dolgom ami sokkal fontosabb volt… Az elmúlt hetekben viszont több Instagram influencernél is láttam, hogy reklámoznak egy bizonyos oldalt ami a wsfind.com volt. Ahogy ezt általában szoktam a második ilyen kidobott promóciós posztnál már azonnal az oldalon is voltam én megnéztem mi is az. Hiszen az online világban egyszerűen nem lehet szarozni mert amíg te tökölsz addig más megvalósítja és nyom egy “enter-t” és akkor lehet neked már annyi. Szóval megnéztem az oldalt és láttam, hogy szinte ugyan az amit én is elképzeltem évekkel ez előtt csak ezt megcsinálták mások. Szuper! Megnéztem mit tud az oldal és persze azonnal a kardinális számok érdekeltek! Magyarország legnagyobb virtuális bevásárlóközpontja, több mint 7000 különböző webáruház található meg (és ebből szerencsére nem sok az aki az én szegmensembe tartozik 😉 ) már most napi több mint 50 000 egyedi látogatóval rendelkeznek ami folyamatosan növekszik. Ebben a legszebb az, hogy ide azok látogatnak akik célirányosan potenciális vevők vagy partnerek. 

Azonnal regisztráltam is az oldalt de ahogy megnéztem az nagyon szuper, hogy van egy ingyenes opció is, de azt gondolom, hogy ezt a többség fogja választani és ugye ami a többségnek kell az nekem sosem kellett! Hiszen nem állunk be “abba a sorba”! Így ha már lúd legyen kövér és nekem a prémium kellett azonnal! 

Hogy jó döntés volt-e? Az lett volna rossz döntés ha nem csekkolom le az Influencer ismerősöket, hogy mit promóznak, mert akkor nem találok rá erre az oldalra, szóval egyértelműen jó döntés volt! Ha ott akarsz lenni az élbolyba akkor minden lehetőséget meg kell azért ragadnod, hogy minden felületen ott legyél kimagasló helyen.

Nyilván azt is megtehettem volna, hogy szépen csendben beregisztrálok kedvemre és hallgatok… Miért is mondom ezt? Mert mióta ebbe a szakmában vagyok szinte kivétel nélkül azt látom, tapasztalom, hogy úgy állnak egymáshoz a emberek – márkák ami kritikán alulian gusztustalan hányadék hozzáállás, nem csak szakmailag, hanem emberileg is egy nagy hányadék! Pedig lehetne ezt másképpen is csinálni és lehetne nagyon szép, másolandó példákat létrehozni csak akkor ugye félő, hogy nem tudják ezek az emberek-márkák az utolsó fillérjüket is megb@szni!

Mivel én sosem voltam ilyen és igyekeztem mindenki felé barátságosan hozzáállni (nem minden esetben így kellett volna azért azt teszem hozzá) ezért én a legjobb jó indulattal is azt mondom nektek, hogy iparágtól függetlenül, legyél kicsi vagy már nagy, legyen tőke erős vagy éppen egy most szárnyát bontogató vállalkozás… Gyere és regisztrálj le a wsfind.com-ra! 

Nincsen veszíteni valód max az, hogy vevőket vesztesz el amiért mindenki küzd, de itt egy lehetőség, hogy te is pluszt nyerj, akár egy ingyenes regisztrációval akár a prémium csomaggal!

Rajtad áll, nekem nem fáj ha neked jó, akinek meg fáj azokat meg el kell engedni! Regisztrációért ide kell kattintanod!: KATT!

Itt pedig megnézheted, hogy a STYLEANDDIRT, hogy is néz ki a WSFIND oldalon!

tt tudsz még követni:

Facebook: https://www.facebook.com/styleanddirt/

Instagram: https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/

Szeretnél magadnak egy eredeti SND pólót? Kattints a webcímre vagy a képre és rendelj most! www.styleanddirt.com

1,115 megtekintés, 3 megtekintés ma