EKKORA KEDVEZMÉNYT NEM ADTAM MÉG!!! HELLO BLACK FRIDAY!

635

Soha nem volt még ilyen akció a webshopon és az Instagram-on sem!

EZT MOST KÖVESD BE HA JÓT AKARSZ!!! —>>>> Instagram: https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/

Nem igazán szoktam nagy rendszerességgel külön akciókat, kedvezményeket csinálni az oldalon, hiszen állandó akciós termékek vannak hétről hétre a webshopon! 

DE ezúttal úgy gondoltam, hogy miért is ne? De ha már csinálok akkor legyen igazán jó kis akció!

Nem is nagyon bonyolítanám túl ezt a kérdést… A lényeg a következő! 

Most péntektől egészen vasárnap estig a webshopon több mint 50%-os kedvezménnyel lehet megrendelni minden SND terméket… 

Ez értendő minden fazonra, méretre és színre is! Nyilván ilyen akció sem lesz a jövőben, mert a STYLEANDDIRT márka egy nagy lépés küszöbén áll így a bevezető árak közel 1 év után meg fognak szűnni! Igen… ez azt jelenti, hogy magasabb árakon tudtok már csak rendelni termékeket! De erről majd bővebben egy másik posztban! 

Szóval ezért érdemes most mindenkinek kihasználni a BLACK FRIDAY alkalmat, hogy saját maga részére vagy karácsonyi ajándéknak tudjon igen nagy kedvezménnyel STYLEANDDIRT cuccost rendelni! 😉

A webshopon láthatjátok majd, hogy milyen kedvezménnyel tudjátok megrendelni a termékeket, de az Instagramon teljesen mást találtam ki. 

Több mint 30 db terméket fogok kitenni nektek a 3 nap alatt aminek az ára 1990 Ft lesz!!! Igen, 1990 Ft lesz!!! Ezek a termékek egy bizonyos fazonban, színben és méretben érhetőek el, tehát nincs opció választásra, viszont a szerencse az, hogy vagy pont a te méreted vagy pont annak a mérete lesz akinek épp ajándékot szeretnél beszerezni, plusz ilyen áron biztos, hogy nem juthatsz hozzá “sosesemmikorsem” STYLEANDDIRT pólóhoz! De én itt nem állok meg!!! Mindenki aki INSTAGRAMON és a WEBSHOPON is rendel az kap egy 15%-os kupont amit még idén feltud használni a webáruházban. Ezeket a kódokat e-mailben kapod majd meg!

Az Instagramon úgy tudsz rendelni, hogy amikor meglátod a terméket és szeretnéd megrendelni, akkor azonnal küldj nekem egy üzenetet, hogy neked kell ez a póló! 

Én azonnal reagálok neked és a részleteket megbeszéljük. 

De erre lehet, hogy csinálok egy olyan lehetőséget, hogy ne kelljen írnod nekem csak a kell-re kell kattintanod és már tied is a póló! De ezt még kitalálom! 🙂 De az biztos, hogy ha te írsz nekem akkor sokkal nagyobb az esélyed arra, hogy megszerezd a kincsedet! 😉

Van mód személyes átvételre és futárszolgálattal (ez plusz 1200 Ft) is meg tudod kapni a rendelésed. 

Azt se felejtsétek el, hogy csak 24 óráig érhetők el a kiposztolt termékek, tehát csak arra tudsz lecsapni amit még a story-ba megtalálsz és nem vitték el még!!!

Érdemes ezért nagyon figyelni az Instagram oldalt is a webshop mellett!

Na akkor holnap bele csapunk a lecsóba úgyhogy oszd meg ezt az infót mindenkivel, ne tartsd magadba!

Magaspacsi!

Itt tudsz még követni:

Facebook: https://www.facebook.com/styleanddirt/

Instagram: https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/

!!!AZ INSTAGRAMON EZEKET IS MEGTALÁLJÁTOK MAJD- KATTINTS A KÉPRE!!!

Loading