A múlt héten elindítottam a #MARADJOTTHON jótékonysági kampányt, ami arról szól, hogy minden eladott termék után a profit 100%-át az egészségügyben dolgozóknak utalom (Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány).

Ezt a kampányt mindenképpen szeretném folytatni, de a #MARADJOTTHON póló nem minden esetben lett volna aktuális, hiszen aki már otthon van az már nem megy sehova. Ennek kapcsán az jutott az eszembe, hogy mindenhol látom, hogy emberek úgy fejezik ki a tiszteletüket az egészségügyben dolgozók iránt, hogy szív formákat tesznek ki az ablakokra, vagy az épületek fényeiből formálnak szív alakot!

Ezért úgy döntöttem, hogy én is csatlakozom ehhez a tiszteletnyilvánításhoz egy, a külön erre tervezett “Egy szív mindenkiért” póló kollekcióval, aminek az eladásai után a profit 100%-át a fent említett alapítványnak fogom utalni, pont úgy, mint a #maradjotthon kollekció esetén.

A kollekció pár darabjait itt láthatod és ide kattintva tudod megrendelni!

A termék továbbra is a megszokott prémium minőség, amin elől és hátul plüss piros szív design található.

Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak, akik a kampányban részt vettek már a rendelésünkkel! 

Igazán büszkék lehettek Ti mind magatokra!!!

Akik valamiért még nem rendeltek támogató polót, Tőlük azt kérem, hogy egy megosztással járuljanak hozzá a kampány minél szélesebb körben való megismertetéséhez! Köszönöm Nektek is, hogy velünk vagytok!! #egyutterosebben  

Kattints a képre vagy a linkre, válaszd ki a saját #egyszivmindebkiert polód és máris x forinttal hozzájárultál az egészségügyi dolgozók támogatásához!

A kollekció pár darabjait ide kattintva tudod megrendelni!


#sndmo #egyszivmindenkiert #sndmaradjotthon #maradjotthon #együtterősebben #styleanddirt #segitünkegymásnak #egyutterosebben #együttsikerül #egyuttsikerul #lightofhope #thankyou #köszönjük

Képek forrása: InterContinental Budapest Facebook

951 megtekintés, 3 megtekintés ma