Kicsit bosszantott, hogy nem a számomra elvárt csomagolásban szolgálhatom ki a #maradjotthon termékeket. Persze erről már kifejtettem az álláspontomat, hogy miért van.. Mivel nem hagyott nyugodni a gondolat ezért azt találtam ki, hogy egyrészt, hogy a terméket környezetbarát futártasakba (!) csomagolom, másrészt pedig ezzel a termékkel nem csak az egészségügyi dolgozók előtt szeretném tiszteletemet kifejezni, hanem mindenki előtt akik azért dolgoznak, hogy nekünk, akik otthon maradhatnak vagy maradtak azoknak meglegyen minden ellátásuk! Ezért minden terméknek a tarkóján egy plüss piros szívet találhattok.
Illetve hamarosan lesz egy plusz termék is fent a shopba ami kifejezetten az Ő tiszteletükre terveztem!

Ennek a terméknek is a 100% profitja adományra lesz fordítva! Ami nagyon FONTOS, hogy azok akik nem tehetik meg, hogy rendeljenek ők egy megosztással támogassák nyugodtan a kezdeményezést!

Terméket a styleanddirt.com webshopon tudsz rendelni a MARADJOTTHON menü alatt, illetve itt a kép alatti linkeken!

Közvetlen link:
Férfi: https://styleanddirt.com/hu/90-maradj-otthon
Női: https://styleanddirt.com/hu/91-maradj-otthon

Továbbra is arra kérek minden megrendelőt, hogy fotózza majd le a terméket saját magán vagy akár önmagában (kinek mi tetszik) és küldje el nekem a képet de a legjobb lenne ha kitenné az oldalára és kérlek használd a #sndmaradjotthon vagy a #sndmo hashtag-et!

Hálásan köszönöm!🙏❤🙏

#sndmo #sndmaradjotthon #maradjotthon #együtterősebben #nelegyélhülye #gondoljszeretteidre #szeretemazanyukám #styleanddirt #segitünkegymásnak #egyutterosebben

Loading