#MARADJOTTHON – EGYÜTT ERŐSEBBEN
Nem fogom túlragozni! Előre is köszönöm, ha megosztod!
Aki ismer az tudja, hogy milyen vagyok és aki valóban ismer az pontosan tudja, hogy milyen a kapcsolatom az anyukámmal. Mondjuk azt, hogy igen szoros a kapcsolat köztem és közte. Bátran kijelenthetem, hogy számomra Ő a legfontosabb minden rangsorolás nélkül, hiszen egy normális családban ( a miénk nem az de persze mi így szeretjük. ) nincsen rangsor, nincsen olyan, hogy az egyiket jobban szeretjük mint a másikat!
Én megfogadtam, hogy minden áldott nap amíg csak tehetem elmegyek az anyukámhoz, mert a lehető legtöbb időt akarom vele eltölteni amíg csak tehetem!
De ez a jelenlegi helyzet sajnos azt követeli meg, hogy a fogadalmamat kényleten vagyok megszegni, legfőképpen az Ő érdekében! Abba nem megyek most bele, hogy a nyugdíjasokkal mi a gond, mert azt pontosan tudja mindenki, kivéve őket. Viszont akik úgy élik meg ezt az időszakot, mintha egy államilag adott majális lenne, azokkal közlöm, hogy kurvára nem az!!! Ezt jó ha minél hamarabb felfogjátok és hasznosabb lenne tenni azért, hogy a szeretteinktől ne kelljen idő előtt elbúcsúzni!
Viszont tegnap este az jutott az eszembe, hogy szolidaritásom, tiszteletem jeléül, na és persze a szakmámból kiindulva szeretném ezzel a pólóval felhívni mindenki figyelmét arra, hogy kurvára MARADJ OTTHON!

Gondoltam arra, hogy felteszem a styleanddirt.com webshopba ezt a pólót, amit bárki megrendelhet, amit nagyon szívesen meg is teszek, de csak és kizárólag akkor ha van erre igény!

ITT SZERETNÉM KIHANGSÚLYZNI, HOGY HA FELTESZEM A SHOPBA AKKOR MINDEN ELADOTT DARAB UTÁN A PROFIT 100%-ÁT FELAJÁNLOM AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK!!! EZT KÖZÖSEN IS KITALÁLHATJUK, HOGY KINEK ADJUK ODA EZT AZ ÖSSZEGET!

AZÉRT GONDOLTAM KÖZÖSEN, MERT HA EZT MEGCSINÁLJUK AKKOR MINDENKI, AKI RENDEL AZ TETT ÉRTEM, ÉRTÜNK ÉS MINDEN ANYUKÁÉRT, APUKÁÉRT!

A PÓLÓT ITT TUDOD MEGRENDELNI: MEGNÉZEM!

Köszönöm, hogy megosztod!

#maradjotthon #együtterősebben #nelegyélhülye #gondoljszeretteidre #szeretemazanyukám #styleanddirt #segitünkegymásnak

Loading