LESD MEG AZ ÚJ STYLEANDDIRT SZEGECSES PULÓVERT

1265

A videóban az egyik kedvenc és egyben legújabb STYLEANDDIRT pulóvert láthatjátok. Csomagolás továbbra is egyedi, prémium, mint ahogy a termék is.
Selyem szalaggal átkötött, díszdoboz amelyben dupla selyempapírba csomagolva találod meg a terméket. A pulóver egy plusz prémium pamut zsákba kapod meg, csak úgy mint a nagyoknál! 😉 Természetesen összehajtva, becsomagolva.
Mindezek mellé, egy személyre szóló levelet is kapsz, a STYLEANDDIRT termék katalógus mellett. A pulóverről kicsit részletesebben, pedig: Anyaga 75%-ban prémium minőségű pamut (ezért olyan puha, kellemes viselet) és 25% poliészter (ezért lesz jó meleg is annak ellenére, hogy vékonyabb anyagösszetétel). Bár nem mindenkinek mond ez sokat ugyhogy másképpen fogalmazva…
Menő anyag, igényes, extra puha és maximálisan prémium cucc! 😉

Jaaa a prémium pamut miatt a hátrány az, hogy mosás után igényli a vasalást! Pech. 😉 😀
Elöl plüss bársony STYLEANDDIRT logó, körbe fényes és matt, négyszögletes szegecsekkel. Hátul a tarkón pedig szintén plüss bársony STYLEANDDIRT logó.
A pulóver ujja és alja passzés (így még jobban megtartja a meleget), bal válán pedig dupla szatén STYLEANDDIRT címke.

Nézd meg a videót és ha tetszett iratkozz fel majd oszd meg barátaiddal. Köszi! 😉

További infók: A fekete cipzáros, kapucnis STYLEANDDIRT pulóvert szintén a www.styleanddirt.com webshopon tudod megrendelni.
Kövess a közösségi oldalaimon! 
INSTAGRAM 
 FACEBOOK
YOUTUBE
WEBSHOP:

STYLEANDDIRT

3,794 megtekintés, 6 megtekintés ma