FONTOS! Kérlek, osszátok meg történetüket, hogy köszönet képen eljusson a több mint 2100 emberhez aki segített gazdit találni a kis csipeszeknek megosztásukkal! Köszönöm!

Sziasztok,
Egész egyszerűen maximálisan le vagyok döbbenve! Miért? Rajtatok! Miért? Mert amikor kitettem ezt a posztot, hogy keresek ennek a két kis csipesznek gazdit akkor arra számítottam, hogy kapok rá kb, 3 like-ot, 5 db de sajnálom hozzászólást és maximum 3-5 megosztást az igazán közel álló hozzám közel álló emberektől. Na most az van, hogy a döbbenetem oka, hogy több mint 2 100 megosztáson vagyunk túl ami számomra döbbenetes szám. Hiszen ki vagyok én? Maximum egy férfi aki gazdit szeretett volna két csodának. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyien megfogjátok osztani! HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK aki megosztotta ezt a bejegyzést! Komolyan mondom, hogy nem igazán tudom szavakba foglalni azt, hogy ez az eset mit adott nekem és, hogy Ti mit adtatok nekem! Külön szeretném hálámat kifejezni a Dunaharaszti állatvédő alapítványnak a segítségét akik maximálisan oda tették magukat azért, hogy ez a két kis nudli végre célba ért! Igen célba ért mind a kettő és egy helyen! Olyan családnál vannak mindketten amilyen számomra alapvető elvárás volt az elhelyezésük kapcsán! Szóval hálásnak köszönök mindent, nélkületek ezt nem tudtam volna végig csinálni! De itt ennek a történetnek nincsen vége! Tudjátok ez a két kis bogyó nem hiszem, hogy véletlenül érkezett az életembe, nem hiszem, hogy én akkor péntek este pont ott az út szélén véletlenül találtam meg őket! Vagy inkább ők találtak meg engem! Véletlenek nincsenek! Nekem ezen a hétvégén egy olyan utazást adtak mentálisan, hogy tűpontosan kikörvonalazódott bennem egy új út, egy új cél az életembe! Megszámolni sem tudom, hogy ezen a hétvégén hányszor bőgtem szét magam legbelül, és amikor senki nem látott akkor nyilvánosan is! Hazudtam az állat orvosnál, hogy kutyaszőr allergiám van és azért könnyezek, hazudtam a páromnak, hogy meg vagyok fázva azért fújom az orrom folyamatosan, pedig csak épp eszembe jutott ez a két kis mazsola és Argos! A legjobbat akartam nekik és az élet megadta ezt (is) nekem és nekik is! Nagyon elgondolkodtatott az a helyzet amivel nap mint nap szembesülök, szavakba nem önthető szomorúsággal az állatvédő szervezetek, alapítványok mindennapi küzdelmük kapcsán! Például a vége láthatatlan orvosi kezelések tartozásai, az elhelyezések, a törvénykezés betartásának küzdelmén át rengeteg minden más van! Éppen ezért úgy döntöttem, hogy a most bennem dolgozó hatalmas erővel, motivációval bevetek minden kapcsolatomat és csatasorba állok az állatokért és legfőképpen azon szervezetekért akik értük küzdenek napi szinten, igen szomorú körülmények között! Nem, nem nyitok állat menhelyet és nem is leszek állatmentő, mert mentálisan képtelen vagyok rá!

Ellenben megkérdeztem pár ismerősömet (hazai hírességeket, sportolókat, vállalkozókat) az új projektem kapcsán és mindenki azonnal rávágta, hogy: „nem kérdés, benne vagyok”!!!
Ezért hétfő elindítottam ennek a projektnek a hivatalos ügyintézését és amint véglegessé válik azonnal tudatom veletek azt a jó hírt is! 
Azért is mert ha van több mint 2 100 ember aki segített akkor azt gondolom, hogy ez egy csodás kaland kezdete lesz mindezen emberekkel együtt! Közösen, együtt erősebbek vagyunk! 
De addig is Ti is lubickoljatok abban az örömben amiben most ez a két kis kukac is lubickol az új otthonukba! Itt van pár kép csak Nektek!

Még egyszer hálásan köszönöm Mindenkinek!
Kövessétek be ezt a 3 oldalt, mert ezeken fogok minden információt megosztani mindenkivel! 
https://www.facebook.com/bass.george.3?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/styleanddirt/
https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/?hl=hu

Itt úton a panzióba a Dunaharaszti állatvédő alapítvány segítségével!

Itt már az új otthonukban. Az egyik feltétel a maradásnak az volt, hogy a macskával, hogy jönnek ki majd… hát azt hiszem ez a eldőlt. 😀 <3

Itt ezen a linken találjátok azt a videót amikor először néznek körbe az új helyen és találkoznak a bitang nagy macskával! 😀
https://www.youtube.com/watch?v=xYQcnWJdxwM

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek aki megosztással segített a csipeszekék gazdisodásához! 😉

Kérlek, osszátok meg a bejegyzést, hogy mind a 2 100 emberhez eljusson ez a történet, hálám jeléül! Köszönöm! 🙂

A DUNAHARASZTI ÁLLATVÉDŐ ALAPÍTVÁNY MUNKÁJÁT AZ ALÁBBI BANKSZÁMLASZÁMON TUDOD TÁMOGATNI! TEDD MEG TE IS AKÁR EGY CSOKI ÁRÁVAL, MERT MINDEN FORINT EGY MENTETT ÁLLAT ÉLETÉT MENTI MEG!
OTP Bank.11742180-21449486-00000000

Loading