A STYLEANDDIRT VINTAGE termékkategóriában olyan termék családot találsz ahol a klasszikus prémium t shirt fazont ( T szabást) ötvözi a modern divat orientált designok széles választéka. A tökéletesre fejlesztett vintage póló színek több mint 40 éves múltra tekintenek vissza, maximálisan sajátos eljárással és ez az egyik egyedisége ami megkülönbözteti őket az összes többi márkától. 
A STYLEANDDIRT Vintage Style pólók kollekcióját sem szerettem volna átlagossá alkotni. Ezért több mint, 10 vintage színt hoztam nektek amihez tartozik 5 különleges design szín is. A designok színeit a fekete, fehér alapszínek és a fluor színekkel ötvöztem.

Textúrájában is szerettem volna mindenképpen különlegessé tenni ezeket a termékeimet, így szinte minden design plüssből van. 
Mint minden STYLEANDDIRT póló márkavédjegyként viseli a STYLEANDDIRT márka nevet amit ez a termékcsaládom is egy elég impozáns helyen a váll és a nyak között visel egy különleges prémium minőségű dupla szövésű ruhacímkén.
Továbbá, hogy még különlegesebbek legyenek a vintage termékeim is, így ezek a pólók is viselik a STYLEANDDIRT logót (frenchie fej) a tarkó részén. A hátsó frenchie logó is azonos színű a póló elején lévő design színnel, és természetesen itt is maradt a plüss hatás. Minden vintage termék természetesen rendelhető férfiben és nőiben is hiszen unisex minden póló, csak a megfelelő méretet kell jól kiválasztanotok (mérettáblázat használata ajánlott, sőt mi több, kötelező)!
A designok tekintetében pedig gondoltam mindenkire (is)… 😉 ez alatt értem azokat akik szeretnek kisebb, közepes vagy éppen nagyobb márka márkamegjelenést viselni.
Ezért a bemutató kollekcióból kezdésnek 6 alap designt tudtok rendelni!

A STYLEANDDIRT VINTAGE STYLE póló kollekció esetében mindenképpen szerettem volna a csomagolást is még magasabb minőségi szintre emelni ami azt gondolom, hogy igen jól sikerült!

Na de arról majd a következő bejegyzésembe olvashattok és persze láthatjátok is.

Ezen a linken pedig közvetlenül el is éritek a kollekciót.
STYLEANDDIRT VINTAGE STYLE https://tinyurl.hu/EHBk/

Várom a véleményeket, kinek melyik tetszik a legjobban? Nálam most a fekete, fehér és a mustár póló a favorit! Nektek?

Kövess a közösségi oldalaimon! INSTAGRAM / FACEBOOK

Minden STYLEANDDIRT termék vásárlással támogatod a szervezet munkáját!
TÁMOGATÁS!
Szurkolók az állatokért szervezet adomány számla adatok:
OTP Bank SWIFT: OTPVHUHB
Számlaszám: 11711065-21449424-0000 0000
IBAN: HU40 1171106521449424 0000 00000
PayPal: info@szurkolokazallatokert.hu

2,968 megtekintés, 6 megtekintés ma