Biztos vagyok benne, hogy már nektek is kicsit lerágott csont ez a téma, de kénytelen vagyok újra erről írni nektek, mert továbbra is van 1-2 olyan eset ami miatt ez a méretválasztási kérdés porondon van. Most akkor, itt ebben a bejegyzésben ezt végleg tisztába teszem és utána remélem ez már többször nem lesz téma!

Lehet szerencsének is vagy éppen tudatosnak is nevezni, hogy 2013 óta maximum 25 db termék volt amit méret és minőségi kifogás miatt visszaküldtek cserére. Ezzel nincs is semmi gondom, mert ez egy igen alacsony szám és tudom, hogy a márkák többsége szeretne ilyen visszaküldött csomagszámmal rendelkezni.
Sajnos viszont van az online felületnek egy olyan “hátránya” hogy nem tudsz próbálni. Ezert a méret az mindig is kérdés lesz addig amíg nem rendelsz és az nem lesz számodra megfelelő. Éppen ezért is jutottam el arra a pontra, hogy ezt a részét is teljesen le akarom butítani és maximálisan a vevőimre hárítom ennek felelősséget. Ez úgy néz ki, hogy fogtam és minden forgalomba levő termékemet a létező minden irányból lemértem. Komolyan,nincsen olyan pontja a termékeknek ami ne lenne lemérve. Így azt gondolom hogy meg is volnánk.
De hogy mindenképpen tutira menjek ezért amikor vásárolsz 2-3 pontban is el kell fogadnod, hogy megnézted és tudomásul vetted a mérettáblázatot. Ergo azt a méretet rendelted magadnak ami az ábra szerint számodra a legmegfelelőbb.
Ha ezt megtetted akkor azt gondolom hogy csak abban az esetben lehet méret hiba, hogyha a kiküldött termék hibás. Ez esetben minden szó nélkül cseréljük neked a terméket.
Viszont ha nem ez van akkor NEM! Miért? Mert minden termékünk egyedi és személyre szabottan készül el, NEKED!
Ezért ha nem nézted meg a táblázatot és nem vetted a fáradtságot arra hogy lemérd, megnézd és majd ennek alapján rendeld meg akkor ne sírjál azért mert benézted vagy éppen nem nézted be és nem jó a méret.
Szóval ennek alapján rendelj, mert ahogy fent is megjegyeztem csak abban a kivetélés esetben cserélek terméket ha az gyártási mérethibás. Más egyéb esetben NEM!
Ez olyan ritka mint a fehér holló… 😉

TIP: Ha nem saját részre rendelsz akkor javaslom, hogy kérj meg valakit, hogy a mérettáblázatom szerint sunyiba mérje le az illető egyik kedvenc pólóját, hogy tuti jó legyen rá. Mert ugye az is igen kellemetlen ha az ajándékot nem tudja viselni csak nézegetni. 😉


Minden STYLEANDDIRT termék vásárlással támogatod a szervezet munkáját!
Szurkolók az állatokért termékeket az alábbi linken tudsz rendelni! 
https://styleanddirt.com/199-szurkolok-az-allatokert
TÁMOGATÁS!
Szurkolók az állatokért szervezet adomány számla adatok:
OTP Bank SWIFT: OTPVHUHB
Számlaszám: 11711065-21449424-0000 0000
IBAN: HU40 1171106521449424 0000 00000
PayPal: info@szurkolokazallatokert.hu

1,423 megtekintés, 3 megtekintés ma