Mindig is úgy voltam, hogy a STYLEANDDIRT  márkának szeretnék egy olyan logót ami nem csak szöveges hanem valamilyen grafikus megoldás is legyen. De mindig azon akadtam meg, hogy mégis milyen lehetne az a logó ami tükrözi a márkanév összetettséget és még jól is mutat a szöveges logó mellett ráadásul még azt is lehessen rá mondani hogy örök divatú.
Azt szokták mondani, hogy sokszor a megoldás ott van a szemünk előtt csak nem látjuk az erdőtől a fát. Hát velem is valahogyan így volt. Ott volt már a kezdetektől fogva a szemem előtt a megoldás csak valahogy mindig, minden más inkább gerenda volt a szemembe mint szálka.

Egy nap mikor már nagyon “aszta” a csőrömet, hogy nem tudom mi lenne a legjobb akkor ránéztem Argosra és be ütött az isteni szikra!

A legjobb megoldás egy olyan logó lesz ami maximálisan tükrözi életvalójában a márkát is. Legyen az stílusos és kellően mocskos is… hát ez Argosra is tökéletesen illik, mint ahogyan a STYLEANDDIRT márkára is.

Mivel nem akartam hogy bárki is egy kutya ruhamárkára asszociáljon ezért csak egy részletet akartam kiragadni ami pontosan a feje lett és annak is a kontúrja.

Elkezdtem keresgélni a neten, hogy milyenek vannak és találtam is egy talán jót, amit aztán a saját kutyám habitusára, személyiségének vonásainak vonalaira rajzoltam. (jelentsen ez bármit is, lényeg, hogy én értem mire gondolok) 😀

Így született meg az a logó amit az elmúlt hetekben folyamatosan visszaköszönni láttok.

A bulldog fej logó ugyan úgy megtalálható minden termékemen a szöveges logó mellett egyaránt. Nem csak fix helyeken de kiegészítő designonként is. Ezeket a designokat már a napokban láthatjátok majd az új kollekciókon is! Olyan vad lesz, hogy sikítani fog.. 😀

A logónak több és igen fontos szerepe van a mindennapokban is. Nem csak az, hogy idővel amikor ránézel akkor tudd hogy ez A STYLEANDDIRT. Sokkal több, komolyabb fontossága van. Régi tervem, álmom teljesült ezzel a projekttel be, de akkor anno még sajnos ennek nem volt itt az ideje, lehetősége!
Számomra kiemelten nagy prioritása van az állatszeretetnek és az állatvédelemnek! Éppen ezért Te aki vásárolsz a styleanddirt.com webáruházból, automatikusan belépsz egy olyan körbe ahol ezért a szeretetért, védelemért már tettél is. Ha most meg nem is tudsz róla.

Hogy miért és hogyan azt a következő posztomba megtudod.

Várom a véleményed az új logóról!

WEBSHOP: https://styleanddirt.com/

#hellosnd #styleanddirt #snd

2,001 megtekintés, 3 megtekintés ma