ROCKY’S WEAR x STYLEANDDIRT

2553

Az előző bejegyzésemben több alkalommal is írtam, hogy van amiről még nem lehet beszélni de hamarosan majd mindent elmondok erről. Tudod ez volt az a rész amikor azt írtam, hogy megkerestem a Dömét, illetve a ROCKY’S-ba van egy számomra leges legkedvencebb rész a fotókhoz igen közel. Nos ez a hamarosan most jött el! Akkor fussunk neki, hogy mi az isten is történt itt? 😀 Uhhh hát marha nehéz időszak volt ez most ismételten. De akkor lássuk, honnan és hogyan is indult el ez az egész. Az egyik kora őszi estén Kucsera Gabi barátommal épp a Gozsduba jártunk amikor egy hely előtt összefutottunk a Diazzal (Wellhello) és Dömével akik éppen elég jól érezték magukat. Persze rendje módja szerinte a Gabi bemutatott mindenkinek, de tudtam, hogy ez nyilvánvalóan holnapra senkinek semmi nem marad meg. Azon az estén Dömével valami oknál fogva szóváltásba keveredtünk és ő mondta a Fradi sztorikat amihez én nem sokat tudok hozzáfűzni, mert teljesen vakon vagyok a témában, de szó esett kedvenc filmről is amiben viszont nagyon egy hangon voltunk. Na Döménél ez beindította a sztori vonatot és elkezdte mutatni nekem a telefonjába a képeket meg, hogy milyen hihetetlen sztorija van ahogy találkozott a Stallone-val (erről láthattatok képet az előző posztban, de van neki több is 😀 ). Na itt már éreztem, hogy ez nem egy véletlen találkozás volt. Kis idő elteltével mi a Gabival leolvadtunk a srácoktól, majd mindenki ment a maga dolgára… Pár hónapja az motoszkált a fejembe, hogy meg kéne keresnem a Dömét, de egyszerűen annyi dolog volt, hogy valamiért nem jutottam el oda. Míg egy nap totál spontán megkerestem Instagramon Dömét, hogy volna egy projekt ami kapcsán szeretnék vele leülni beszélni ha van nyitottsága? Volt neki. 😀 Találkoztunk is aminek a rövid sztoriját már olvashattátok. Viszont ezen a találkozón valahogyan nem az történt amire úgymond „normál” esetben számítana az ember. Nem az a tipikus protokolláris megbeszélés „feeling”.

Kvázi 10 perc alatt 99,9%-ban mindenben azonos véleményen voltunk, teljesen azonos meglátással és megannyi tapasztalat (üzleti és magánéleti is) ami totálisan azonos volt. Így nem volt nehéz dolog rákérdezni a Döménél, hogy mi lenne ha csinálnák egy közös kollaborációs kollekciót a STYLEANDDIRT és ROCKY’S márkával. Felvázoltam neki az elképzelésem és ő ott azonnal mondta, hogy rendben csináljuk! Ami az egyik legjobb alapot megadta már ott a találkozón, hogy Döme ugyan olyan mint én. Nem ülünk a dolgokon és toljuk azokat magunk előtt, hanem azonnal elkezdjük csinálni és megyünk mint a mozdony előre. Így azonnal elkezdtem a tervezést amit minden részletében közösen, együtt döntöttünk el, hogy mi marad és mi megy, milyen termékeink lesznek, hogyan csomagoljuk be majd azokat, hogyan jelenjen meg majd az új ROCKY’S BUDAPEST BÁR-ba? Azt kell, hogy mondjam, hogy végeredményében egy igazán jó dolgot hoztunk össze amire maximális nyugalommal lehetünk büszkék. Itt szeretném megragadni a pillanatot, hogy nagyon hálás vagyok a Dömének, hogy nyitott volt a megkeresésemre, hogy maximálisan partner volt a kollekció megvalósításában. Hogy mindig rendelkezésre állt bármikor szükség volt rá még ha az „csak” operatív segítség, közreműködés is volt. Mindazok ellenére, hogy én tudom mennyire elfoglalt és ahogy nálam is, úgy nála is ha 48 órából állhatna egy nap nekünk az is kevés lenne! 😀 Ez a kollekció nem tudott volna megszületni így és ebben a formában ha nincsen egy olyan attitűddel, személyiséggel megáldott ember mint ő! Ezért külön köszönöm neki, hogy sava, borsa volt (van) ennek a számunkra kis csodának ami egy kosza kis gondolatból mostanra a ROCKY’S WEAR márkanevet viseli a mai naptól.

Külön nagyon köszönjük Borzi Viviennek, hogy az image képek elkészítését elvállalta és készségesen rendelkezésre állt! Szuper vagy Vivi! 🙂

No de akkor jöjjön néhány igazán személyes gondolatunk a ROCKY’S WEAR x STYLEANDDIRT kollaborációs kollekcióról….

A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább, csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat!

A ROCKY’S WEAR-t a kedvenc filmünk a ROCKY filmsorozat inspirálta. Egy olyan film ami tele van mondanivalóval, az élet különböző nehézségeiről és örömeiről tanít mindannyiunkat, megmutatja milyen győzni és veszíteni is. A kapszula kollekció alapanyagait úgy választottuk ki, hogy kiemelkedően magas minőségi színvonalat képviseljen, de megtartva az igazi laza fiús stílusos viseletet. Laza, mégis a most aktuális divatfazonoknak megfelelő póló szabásúak, kellően “hanyag”, de annál impozánsabb megjelenéssel. Pulóvereinket nem szerettük volna, hogy a hagyományos, hétköznapi stílust tükrözzék vissza ezért egy igen egyedi french terry szabást ötvöztünk a különleges búvárkapucnis szabással, egyedi vintage stílusú anyagminőséggel, színekkel. Azt gondoljuk, hogy igazán komoly, egyedi cucc lett a ROCKY’S WEAR kapszula kollekciója, mind minőségében és megjelenésében is. A kapszula kollekció darabjai igen, szorosan kapcsolódik a 2018-ban Budapest szívében megnyitott ROCKY’S BUDAPEST BÁR-hoz is ami egy igazi hamisítatlan fiús hely. Óriási álmunk vált valóra ezzel a kollekcióval, mert régebben ölni tudtunk volna minden olyan pólóért, kiegészítőért ami a kedvenc karakterünkhöz kapcsolódik, mára pedig egy olyan kollekciót indítottunk útjára ami folyamatosan a szezonoknak és az aktuális divatnak, igényeknek megfelelően mutathatja majd meg új és új arcát! A kapszula kollekció több mint 15 különböző designú pólót tartalmaz 5 különböző színben. Pulóvereket tekintetében pedig 2 különböző fazont, 4 különböző színben és további 4 különböző hímzett designnal találhattok.

A ROCKY’S WEAR kollekcióját kizárólag a STYLEANDDIRT márka webshopjában (www.styleanddirt.com) tudjátok megtekinteni és megrendelni! Mint ahogy az előző bejegyzésemben is írtam nektek az új ROCKY’S BUDAPEST egy új, nagyobb helyszínnel jelentkezik amiről itt is és közösségi oldalainkon is értesülni fogtok! 🙂 Addig is csekkoljátok a webshopot és rendeljétek meg a kedvenceiteket. Fontos, hogy minden termékünk limitált és a készlet erejéig érhetőek csak el! 😉

WEBSHOP: www.styleanddirt.com

Loading

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét