Viszonylag sűrün szoktam megfordulni a Gozsdu udvarba ahol ugye lépte nyomom egymást követik a különböző éttermek, bárok. Már már bőség zavarod van, de ugyanakkor egy idő után azt is elmondhatod, hogy sok különbséget nem igazán tapasztalsz egyik másik hely között. Viszont nem is olyan régen nyitott egy új hely az egyik átjáró utcába. Mindig nézegettem, hogy milyen jó helynek tűnik már így kívülről is, de milyen lehet belülről? Na, arra még úgy nem igazán volt érkezésem… valahogy mindig elsuhantam előtte és csak be-be figyelgettem a kirakaton. Majd egyszer csak megtört a jég. Gondoltam egy merészet és megkerestem a hely tulajdonosát, Dömét! A megkeresésem okát még nem árulom el, de az is ki fog derülni a napokban. Döme már a megkeresésemre is olyan nyitott volt ami ritkaság. Nem éreztem azon tulajdonosi „sztár allűröket” amiket sok hely esetében erősen visszaköszönt már többször is. (Az egyik ilyen kedvencem amikor úgy mutatkozott be, hogy XY vagyok és szemtelenül gazdag! 😀 😀 😀)

Amikor felvettem Dömével a kapcsolatot igen gyorsan előjött az a kérdés, hogy voltam-e már a ROCKY’S-ba? Mondtam neki, hogy még nem, sosem. Így adott volt, hogy hol találkozzunk.

Nem tudom, hogy volt már nektek olyan érzésetek egy-egy hely kapcsán, hogy amikor belépsz akkor elfog az az érzés, hogy: „uhhh megérkeztem!” Na hát a ROCKY’S az egy ilyen hely. Belépsz és azonnal megfog a hely… Az egyből lejött, hogy itt a sport nem áll távol a helytől. Mindenhol egy-egy ereklye ami valamelyik híres hazai sportolótól származik vagy éppen egy világhíres sportoló dedikált sportdarabjával találkozhatsz. Az egész hely tökéletesen rá lett formálva a generációmnak gyermekkori filmbeli példaképére, Rocky Balboa-ra! Szerintem nem nagyon van olyan aki nem ismeri a Rocky filmsorozatot, de ha mégis Te olyan vagy akkor mindenképpen pótolni kell ezt a hiányosságot! 😉 Továbbá abban is biztos vagyok, hogy azok a férfiak többsége akik gyerekkorukban látták a filmet azoknak a film megnézése utána azonnal jött az érzés, hogy akkor most ő is bokszolni (verekedni) akar és vagy a levegőt kente el izomból vagy volt egy „hülye” tesója akinek nagy örömére azonnal bokszolniuk kell. 😀 Visszakanyarodva a helyhez, Döme már a bemutatkozáskor sugározta magából azt a ritka emberi közvetlenséget, alázatosságot amit a ROCKY’S maximálisan áraszt magából. Nem egy olyan érzésed van amikor be lépsz, hogy egy bárban vagy. Inkább mintha egy nagyon jó barátodhoz ugrottál be dumálni úgy, hogy tudod, hogy rendje módjára minden este van egy kis bulika is (ugyanis mindennap van valami program a ROCKY’S-ba). Kezdésnek megkérdezte, hogy iszom-e valamit most vagy majd ha körbe vitt. Mondtam is neki, hogy majd utána… az alsó rész is már nálam telitalálat volt. Óriási tv-k minden falon, óriási kanapék az alsó rész minden sarkában, de ugyanakkor simán letudod dobni magad „hagyományos” asztalhoz.

Ami nagyon tetszik még a helyben, hogy tiszta „Amerika feeling” van… valahogyan azt érzed, hogy a helyből nem lett kispórolva az életérzést keltő kiegészítők. Az életérzést meg úgy elég sok helyből hiányolom, de itt bőven akad belőle. Az egyik nagy kedvenc részem az egy olyan fal ahol egy rakás olyan kép ékeskedik a falon amin Döme „feszít” olyan híres emberek oldalán mint pl: Taylor Wonderland, Sylvester Stallone és még sokan másokkal. Mostanra már szorosan a képek mellett van még valami ami a a ROCKY’S-ba számomra a leges, legkedvesebb rész, de az is titok még egy kis ideig. 😀 Viszont azt fontos leszögezni, hogy ezek a képek abszolút nem dicsekvésként van kirakva, hanem egyszerűen ad egy olyan plusz érzést a helynek ami miatt még jobban a szívedbe férkőzik. Persze ehhez azért nem árt ismeri egy kicsit a Dömét is! 😉 Viszont ami még izomból az arcodba ugrik az a felső szinten egy amolyan vitrin fal ahol Döme ereklye gyűjteményének egy részét láthatod. Ilyen tiszta „gyenge” dolgok, mint dedikált David Beckham mez… de ilyen dedikált mezből, cipőből, bokszkesztyűkből akad még jó pár nem hétköznapi darab… Csak néhány név: Dzsudzsák Balázs, Varga Roland, Fucsovics Marci és jó pár nemzetközi hírességé is. Mindezt annyira ízlésesen találva, hogy otthonra is szívesen nézegetnék egy ilyen „kis” falat (ami nem kicsi csak szólok). Így fel is mentünk a felső szintre ami szemtelenül ízlésesen néz ki. Totálisan nem egy bárba érkezel meg hanem a haverod kis „játékszeres” lakásába. A lépcső tetején egy igazi (nem dísz) bokszzsák lóg amire mondta a Döme, hogy ha úgy van neki lehet esni.. ez azért van, hogy ha úgy érzed add ki magadból ami benned van. Majd ahogy jobbra néztem láttam két kisebb szobát ami valami ultra menő volt. Annyira üt a szobák stílusa, hogy szerintem nincsen az a férfi aki ne szeretne magának egy ilyen kis privát szférát. 😉 (Tudod olyan, hogy ami ott történik az ott is marad. 😀 ) Ezeket a szobákat ki lehet bérelni kisebb vagy nagyobb gengelésekre. Az egy dolog, hogy mind a két kis helységben ékeskedik egy-egy brutál nagy tv-de pluszban még mind a két helységben van saját kis mini bár fullra feltöltve minden jóval, plusz még egy-egy XBOX is tartozik a szobához amivel nyugodtan játszhatsz ha ahhoz van kedved vagy darts-ozhatsz is… amit akarsz!

Én elég sok helyen megfordultam már, de azt kell, hogy mondjam, hogy ennyire nagy fókuszt sehol nem tapasztaltam még mint amit a ROCKY’S-ba helyeznek a vendégekre. Szóval igen pazar! Szóval azt nyugodt szívvel állíthatom, hogy ez az a hely ami magasan kiemelkedik a megannyi hely közül a Gozsduba vagy akár a Budapesten.

A felső részről ezt követően lementünk és bedobtuk magunkat az egyik sarokba a giga kanapékra megbeszélni amit meg kell… és itt történt nekem az amiért azt mondtam, hogy felkerült az i-re a pont, hogy mi is az mindazokon túl amit addig a pillanatig tapasztaltam és mi az amitől egy fiú igazán otthon érezheti magát a ROCKY’S-ba?! Döme megkérdezte mit iszok… mondtam neki, hogy kávé és zéró kóla (csak egészségesen 😀 ) mire ő mondja, hogy okés, ő meg akkor egy fehérje turmixot kér… Na akkor lestem, hogy mi? Miért van itallapon? Erre mondja, hogy persze… hiszen ez egy fiús hely… 😀 😀 😀 és tényleg ott van az itallapon a fehérje turmix, de ami non plusz ultra az, hogy a felszolgáló visszakérdezte, hogy milyen ízűt? 😀 😀 😀 Na ott én ledobtam a láncot… 😀 Mondj még egy olyan bárt ahol itallapon van a fehérje turmix, több ízben.. 😀 😀 😀 Zseniális!

Összefoglalva! Dömével azonnal meg volt a közös hang, a közvetlen szimbiózis úgy ahogy a hellyel is meg lett. Ha nyitnék egy helyet akkor az tűpontosan ilyen lenne! Itt van pár kép nektek, hogy Ti is kicsit belessetek, a ROCKY’S bár életérzésébe. Tény, hogy menet közben a ROCKY’S elköltözött a Gozsduból aminek a helyszínét hamarosan megírom nektek. De minden kép önmagáért beszél és aki volt már a ROCKY’S-ba az pontosan tudja milyen egy igazi fiús bár. Itt persze a ROCKY’S sztorim nem fejeződik be, mert ez csak egy szuper kaland kezdete… de, hogy mi is ez pontosan azt hamarosan majd megtudjátok! Addig is „katt” a képekre! 😉

Itt követheted a ROCKY’S-t: Instagram: Katt!

Loading