NE LEGYEN A MÉRETED KÉRDÉS!

312

Méret, kérdés(?)!

Szinte minden alkalommal amikor új emberek ismerek meg akkor egy kérdés biztos felmerül…. 

Te mivel foglalkozol? Ilyenkor elmondom nagy vonalakban, röviden, hogy mivel foglalkozom… Ruhával, azaz kizárólag csak pólókkal  és online webáruházam van… ilyenkor persze jön, hogy húúú de jó mi a webáruházad címe? Kurva jó a pólód ez is saját?  A válasz egyértelmű… szép lenne ha más márkás pólóban járkálnék.. persze ez is saját.

Gyors “termékbemutató” után eljutunk arra a pontra, hogy de jó az anyaga, milyen jó a minősége és de kár, hogy üzletekben nem lehet kapni, tuti vásárolna…

Azzal a lendülettel meg is kérdezem, hogy: Miért Te szoktál online ruhát vásárolni? Erre több esetben az jön válaszul, hogy nem mert nem szeretnek ruhát venni online… A további kérdésem mindig ugyanaz.. miért? És a válasz is mindig ugyan az: Mert nem tudják, hogy jó lesz-e a méret? Mert nem  tudják, hogy milyen az anyag minősége? Milyen a póló szabása? Mi van ha nem jó a méret? És ezek tök jogos felvetések , félelmek..

Ilyenkor szoktam azt megkérdezni, hogyha volna egy olyan webáruház ahol nem lenne kérdés az, hogy megfelelő-e a méret, mert tuti biztosra kitudod magadnak választani a legmegfelelőbbet ami neked jó lesz, akkor rendelnél szerinted? A válasz többnyire ugyan az… Persze!

Telefon előkap és gyorsan megmutatom, hogy a STYLEANDDIRT-nél, hogy is van ez a méret, anyag, szabás kérdés…. mert jelen esetben a méret a lényeg… 😀 😀 😀

A webáruházban ha rákattintasz egy termékre akkor a termék kép mellett megtalálod a szabásra vonatkozó teljes infót, az anyagra vonatkozóan is mindent majd a kép alatt találsz egy információ részt ami mellett közvetlenül egy SND / STYLEANDDIRT MÉRETTÁBLÁZAT -ot. Arra kattintva lenyílik egy ablak ahol megtalálod a pontos mérettáblázatot. (lásd itt a képen)

A mérettáblázatot igyekeztem úgy kialakítani, hogy ne merüljön fel senkiben sem az a kérdés, hogy nem tudja, hogy neki melyik lenne a megfelelő méret a STYLEANDDIRT termékeit illetően. Mert véleményem szerint nincsen olyan pontja a pólónak ami ne lenne lemérve és mérvadó a kiválasztásban.

A táblázat tartalmaz egy póló piktogramot amin piros vonal jelölések vannak és a vonal jelölésekhez tartozó betűk. A táblázatba felette pedig a betűkhöz tartozó méreteket találod meg amelyek centiméterben értendőek. Eddig gondolom rendben vagyunk… 😉 😀

Szerintem így már tejesen egyszerű kiválasztani a megfelelő méretet. Annyit kell csak tenned, hogy fogod a kedvenc pólódat kiteríted és az ábra szerint leméred… Plusz a webshop modell kép alatt az Információ részben megtalálod azt, hogy a model milyen magas, mi a súlya és milyen méretű pólót visel. Remélve, hogy ez is egy kis plusz segítség tud lenni a méret kiválasztásában.

Igen tudom, hogy ez idő (kb 5 perc) és sokan rohadt lusták ehhez is. De hát ez ilyen.

Tisztába vagyok azzal, hogy nem sokan szoktak úgy rendelni, hogy ennyire komplexen lemérik a pólójukat és annak alapján rendelnek online…

Mert ugye a megszokott az, hogy nekem úgy is M-es a méretem aztán kiderül, hogy a bejgli kicsit megcsúszott és már az L-es is necces… nyugi velem is előfordult már és én is ilyenkor azt mondtam, hogy jobban szeretem a lenge fazont… 😀 😀 😀 Persze mert az jobban takart…

Gondolom ezzel a jelenséggel csak én vagyok egyedül..nyilván! 😀 😉 😛

Viszont van itt még egy fontos dolog amit nem rossz ha tudsz… Amikor “kiválasztottad a méretedet” (konkrétan rohadtul nem választottad ki, mert te úgyis M-es vagy) és megrendeled a terméket akkor a megrendelés véglegesítéséhez ki kell pipálnod a képen is látható kis négyzetet, hogy:

“Megértettem és elfogadom a mérettáblázatot és az ÁSZF-et (megnyitás és elolvasás).

Amikor ezt kipipáltad akkor elfogadtad az Ászf-et és azt is, hogy megnézted a mérettáblázatot. Innentől kezdve ha valami oknál fogva mégsem jó a méret akkor maximálisan 1 alkalommal van mód kicserélni a terméket, de csak is abban az esetben ha az megfelel a cserére vonatkozó szabályzatnak.

Tehát az elmegyek még benne bulizni, feszíteni és majd másnap visszacseréltetem nem fog működni. 😉

Remélem tudtam egy kicsit segíteni abban, hogy a STYLEANDDIRT webshopon milyen egyszerű megtalálnod a megfelelő méretű pólót magadnak. 

De ha van bármilyen észrevételed amivel még jobbá tehetném a rendelést számodra akkor küld el nekem ötletedet, észrevételed! Minden elküldött ötletért kuponkódot adok amit a webáruházban fel tudsz használni!

Hogy tetszik nektek a mérettáblázat? Így könnyebb kiválasztani a megfelelő méretet?

Itt tudsz minket még követni:

Facebook: https://www.facebook.com/styleanddirt/

Instagram: https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/

Szeretnél magadnak egy eredeti SND pólót? Kattints a webcímre vagy a képre és rendelj most! www.styleanddirt.com

1,444 megtekintés, 3 megtekintés ma