MIT JELENT AZ, HOGY STYLEANDDIRT MINŐSÉG A WEBSHOPON?

595

Mi is az a STYLEANDDIRT minőség? Avagy csúcsminőség a kezdetektől fogva!

Mint ahogyan az SND pólók minőségnél is olvashattad, hogy kiemelt figyelem van a magas minőségi elvárásnak a STYLEANDDIRT márkán belül minden pólónak így időszerűnek találtam, hogy miután 2 éve kifejezetten csak egy típusú minőségű pólókat forgalmazok, szinte mindenki számára elérhető árkategóriában ezért úgy döntöttem, hogy szeretnék piacra dobni egy olyan plusz minőséget ami igazán magával ragadja majd az összes vásárlómat. 1 év aktív tesztelés és rengeteg kutató munka után tengerentúlon sikerült arra a minőségre lelnem amire azt mondhattam, hogy na ez az ami már nem SND póló, hanem ez a STYLEANDDIRT póló.

De miért is tartott ennyi ideig és miért pont erre a speciális pamut anyagra esett a választásom?

A STYLEANDDIRT minőségű pamut termékeinkhez a legjobb minőséget várom el, kompromisszumok nélkül.

Csak és kizárólag a kiváló minőségű gyűrűs pamutfonalakat használok a termeléshez, gyártáshoz. Ezek a típusú fonalak sokkal puhábbak, “finomabbak” és bőrbarátok, mint az olcsóbb, durva nyílt végű fonalak (ezek a pamut anyagok egyik termékünkben sem találhatóak meg!), így a gyűrűs rostok nagyobb sűrűségűek, erősebbek és tartósabbak. Számos egyéb előnyt is felsorolhatok, beleértve, hogy az anyag egyenletesebb és szebb megjelenésű, jobb alapot nyújtva a textil-szabáshoz.

A STYLEANDDIRT minőség jelzésű kollekcióhoz a “teljes adagoló” technológiát használom a fésült gyűrűs pamutszál elasztánnal történő eljuttatására, ez biztosítja az elasztán egyenletes eloszlását a szövet egész felületén. Ettől is érzed azt, hogy a pólónak a minősége magasan a legfinomabb tapintású, viseletű, mint amit eddig tapasztalhattál pólók terén! Ezt garantálhatnám is  neked!

Az eredmény egy puha és rugalmas szövet, rendkívül magas kényelemi fokkal, kiváló forma megtartási képességgel és egy nagyon sima felülettel, mely tökéletesen ideális viselet messze magasan az átlag póló márkák felett. 

Szabását tekintve kicsit elrugaszkodtam a megszokott hagyományos szabású pólóktól így a férfi és a női esetében is minimálisan eltér, de jelentősen kényelmesebb viseletűek a STYLEANDDIRT pólók, mint egy hagyományos divat póló. 

Dupla váll és nyak megerősítés ugyan abból a prémium anyagból mint amiből a póló készült. Két oldali oldal varrás, enyhén szűkített fazon és az átlag póló törzs hosszúságnál kicsit hosszabb. Nyak passzé nem a más márkás termékek esetében olcsó hagyományos bumszli nagy nyakpasszé található (bár az SND termékek esetében sem találsz bumszli nyakpasszét), hanem megőrizve a kellemes ám sportosan divatos eleganciáját a nyak részen… vékonyabbra szabtuk, hogy mindenki számára és szinte minden alkalomra megfelelő megjelenést biztosítson.

Ami elengedhetetlen még szabást illetően, hogy külön nagy figyelmet szántam annak, hogy nem mindenki sportosan kidolgozott testalkatú bármennyire is szeretnénk azok lenni… 

Ezért sok esetben, több más póló márka erre nem figyel oda, ellenben velem… A STYLEANDDIRT minőségű pólót úgy szabtuk, hogy akik nem sportolnak vagy nem aktívan sportolnak azoknak is egy olyan póló fazont tudjak nyújtani amiben kényelmesen és sokkal jobban, magabiztosabban  érezzék magukat. Kar részen kicsit passzés mint ahogyan a mell részénél is és has tájékon pedig (annak ellenére, hogy slim fit fazon) enyhén lenge… 

Tehát akik has tájékon valamit rejteni szeretnének azoknak is tökéletesek lesznek ezek a pólók!

A STYLEANDDIRT minősítésű pólók esetében mint  új termék, anyag, szín, kiegészítő vagy címke bevezetésekor a hagyományos, napi vizsgálatokon túl egy különálló, és még szigorúbb ellenőrzést is végzek..
A teljes STYLEANDDIRT minőségű póló gyártásakor a komplex fejlesztési folyamat során hivatalos, elismert minőségbiztosítási laborok segítik a munkámat, hogy a legjobb minőséget szavatolhassam vevőimnek. 

A számomra legfontosabb kritériumok amelyeket figyelembe vettem:

  • Szálösszetétel
  • Bolyhosodás
  • Kopásállóság és szakítószilárdság (csak szövött termékek esetén)
  • Színtartás (mosáskor, vízben, savas vagy lúgos izzadtságban, dörzsöléskor és fénynek kitéve)

Ezen kritériumok általánosan elfogadottak olyan ipari normák által, mint az ISO, ASTM és a BS.

Nyilván a legtöbb pólót forgalmazó ruhamárka ezekre magasan tesz, de mivel a STYLEANDDIRT fő célkitűzése, hogy ez a márka legyen a pólóban a legnagyobb így nem engedhetek meg magamnak olyan “luxust”, hogy a magasabb profit reményében a minőségen spóroljak! 

Ez sosem volt, most sem és a jövőben sem lesz soha célja a STYLEANDDIRT márkának!!!

Többek közt ennek is köszönhetően azok a vevőim akik eddig SND terméket vásároltak és majd kipróbálták a STYLEANDDIRT minősítésű pólókat arra a véleményre jutottak, hogy onnantól kezdve csak STYLEANDDIRT minőségű pólót rendelnek a webáruházból.

A STYLEANDDIRT póló más márka ismérveket is kapott mint kistestvére az SND pólók. 

Másik ruhacímkével büszkélkedhet ami jól látható helyen a póló nyaka mellett a váll vonalon helyezkedik el, hogy szintén ne legyen zavaró címke érzésed. De ezzel is érzékeltetve, hogy nem egy megszokott hagyományos pólót viselsz, hanem egy olyan prémium pólót hordasz ami nem jön veled szembe az utcán. Továbbá a póló tartalmaz még egy apró mosási útmutatón és a méret jelző címkét és azon kívül semmilyen más címkét nem tartalmaz ez a termékem sem.

Mindezek mellett ennél a pólónál is kifejezetten nagy figyelmet, odafigyelést kell szánni a mosási útmutatónak, hiszen hiába magasabb árfekvésű a STYLEANDDIRT póló, mégsem örökéletű, de azt garantálom neked, hogy a STYLEANDDIRT póló nem egy egyszerű póló, hanem egy életérzés amit más póló márka nem ad meg neked!

Mosási útmutatót lásd: ITT

Itt tudsz minket még követni:

Facebook: https://www.facebook.com/styleanddirt/

Instagram: https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/

Szeretnél magadnak egy eredeti SND pólót? Kattints a webcímre vagy a képre és rendelj most! www.styleanddirt.com

Loading