MIT JELENT AZ, HOGY SND MINŐSÉG A WEBSHOPON?

940

A STYLEANDDIRT basic póló, más néven SND egy prémium minőségű póló márka, egyik alapvető kedvencem. Igényes és divatos szabásvonalak, kiváló minőségű 100%-os pamut jersey alapanyagú póló. Az SND pólók azonban sokkal több, mint egy szimpla kiváló minőségű póló. Anyagösszetételének és a pamut szövés technológiájának köszönhetően speciális légáteresztő anyagú amely a viselőjének jelentősen kényelmesebb érzést nyújt, hiszen ennek hatásának köszönhetően, jobban szellőzik, tehát nehezebben izzadsz bele és jersey összetételének köszönhetően sokkal simulékonyabb viselési érzést nyújt. 

Mint minden STYLEANDDIRT póló esetében igen nagy figyelmet szántam már a kezdetektől a magas minőségi elvárásnak így az SND pólók esetében sem hagytam ezt figyelmen kívül. 

Az SND pólók 100% pamut jersey alapanyagú pólók amelyek enyhén testhezálló fazonúak. Az  SND pólóknak az anyagvastagságuk 145 g/m2, oldalvarrott, váll és nyakmegerősítéses dupla varrású. Minden SND termék esetében az ujján található ruhacímke hátoldalán van a mosási útmutató amelynek megfelelően kell tisztítani.

Sajnos mint minden pamut póló esetében, pláne ami magasabb minőséget képvisel mint az SND pólók is, nem oldható meg, hogy vasalás nélkül ne legyen gyűrött. Amelyik pólót nem kell vasalni és tartja a gyűrődésmentességét az jelentős mennyiségű műanyagot tartalmaz a póló alapanyagát illetően. Az meg ugye nem környezetbarát, beleizzadsz, büdös leszel és legfőképpen pedig az nem STYLEANDDIRT SND póló!! 

Amennyiben úgy döntesz, hogy kivasalod az SND pólódat úgy minden alkalommal fordítsd ki a pólót (minta belül legyen) és közepes hőfokon vasald. (ami kb: 140-160 fok között vagy a vasalón 2 ponttal jelzett pamut fokozaton)

Az SND pólók minőségének köszönhetően kifejezetten jól bírják a “strapát”, de mégsem elnyűhetetlenek… Ha azt szeretnéd, hogy sokáig kedvenc darabjaid egyike legyen akkor tedd meg azt a szívességet, hogy nem lecibálod magadról és a használati útmutató szerint kezeled. Hidd el nagyon hálás kis ruhadarab lesz sokáig… ellenkező esetben igen hamar a “játszós” pólók közé fog kerülni és persze neked meg egy negatív élményed lesz a pólóval kapcsolatban és mint tudjuk azonnal a póló lesz a hibás.

Éppen ezért itt egy kis segítség csak tőlem, csak neked csak most és tök ingyen!!!

Mosási útmutatót lásd: ITT

Itt tudsz minket még követni:

Facebook: https://www.facebook.com/styleanddirt/

Instagram: https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/

Szeretnél magadnak egy eredeti SND pólót? Kattints a webcímre vagy a képre és rendelj most! www.styleanddirt.com

3,320 megtekintés, 3 megtekintés ma