HOGYAN MOSSUK A STYLEANDDIRT PÓLÓNKAT?

811

Először is hadd osszam meg veletek azt a “furcsa” tényt, hogy a póló mint ruhadarab nem “mindentálló és mindent kibíró” ruhadarabok egyike. Éppen ezért érdemes oda figyelni arra, hogy miként bánunk vele. Ha oda figyelsz és némileg kicsit vigyázol rá akkor hidd el elég tartós darab lesz a ruhatáradban, viszont ha nem érdekel akkor ne sírjál ha idő előtt tönkre vágod, mert az nem a STYLEANDDIRT márkának a hibája, hiszen kiemelten figyelek arra, hogy, minden termékem magasan az átlag feletti minőséget nyújtsa legyen az SND, legyen az STYLEANDDIRT kategóriájú termékem egyike. 

Szóval fontos, betartani azokat az apróbb javaslatokat amelyeket a termékek ujjára varrt ruhacímke hátoldalán található piktogramokat, de ezeket a piktogramokat megtalálod a termékeim nyakából könnyen eltávolítható újrahasznosított papírcímkén is. 

Ezeket véleményem szerint csak 1-2x kell értelmezni és utána már biztosan simán tudni fogod, hogy a mosógépedet hogyan állítsd be a pólóid mosásakor. Persze itt mondhatod most, hogy nem mosod külön csak a pólóidat, de ez a mosási javaslat szinte minden minőségi pamut ruhára javasolt, hogy e szerint mosd mert akkor hosszabb élettartalma lesz a ruháidnak. Én azt szoktam mondani, hogy ha esetleg keményebb a víz ott ahol laksz akkor alapjáraton is javasolt a gépbe vízlágyítót tenni az általános minőségi mosószer, öblítő mellé, ami jó a mosógépnek ugye, jó a ruháidnak és jó a pénztárcádnak is, mert többek közt nem kell idő előtt mosógépet szervizeltetned.

Igyekeztem összeszedni neked, hogy ezek a piktogramok mit is jelentenek… hát lássuk:

A: Kímélő programmal vagy egyszerű kezelés programmal maximálisan 40 fokon mosható mosógépben. A mosóteknő ikonban található szám minden alkalommal a maximum vízhőfokra utal. A teknő ikon alatt található vízszintes vonal azt jelenti, hogy nem csak a maximális hőfokot kell betartani (tehát 40 fok alatti hőmérsékletben moss) hanem kíméletes tisztítást is igényel a mosás!

B: Közepesen forró hőmérsékleten vasalható a ruha, de maximum 140-160 fokon.

C: Centrifugálható, de szárítógépben nem szárítható! 

D: A ruhanemű nem kezelhető fehérítőszerrel és csak színes ruhákhoz való, kímélő mosószerrel mosható. 

E: Ne alkalmazz vegytisztítást! 

Plusz egy tipp! Én minden esetben használok színfogó kendőt, te is tedd és nem lesznek a fehér pólóid szürkék!

Hasznos tudnivalók:

A ruhák mosásakor sokszor nem vesszük figyelembe, hogy milyen a víz minősége ezért előfordulhat, hogy a kemény víz jobban igénybe veszi a ruhát tisztításkor. A “D” pont jelzése azt jelenti, hogy a fehér pólókat mosáskor azért ne fehérítő szerrel mossuk (annak ellenére, hogy fehér a ruha színe többnyire) mert a minta (más néven design) színes. Ezért a fehérítőszeres mosás nagy mértékben rongálja a design minőségét. Fontos még a centrifugáláskor figyelembe venni, hogy ne a maximális centrifugálás fordulatszámán centrifugáljunk (ha van rá módunk állítani ennek fordulatszámát), mert attól erősen gyűrődni fog a ruha, hiszen 100% pamut az alapanyag. 

A ruhákat nem ajánlott szárítógépben szárítani, mert az nagy mértékben rongálja a ruhák minőségi élettartalmát. Ezért azt javasoljuk, hogy szárítsd fektetve vagy kötélen lógva a ruhákat de semmi esetre sem vállfára helyezve és úgy lógva, mert megnyúlik, deformálódik a ruha. Ide tartozóan a teregetést megelőzően való általános ruha “kirázása” sem javasolt, mert nagy mértékben deformálódhat a ruha szabása, fazonja. Szárítás után minden esetben vasalást igényel a ruha, a 100% pamut alapanyag összetétele miatt. Közepesen meleg hőmérsékletű vasalóval szabad vasalni a ruhát, kifordított állapotában. Semmilyen esetben se alkalmazz fehérítőt vagy bármilyen vegytisztítószer összetételű mosószert mert az azonnali rongálódást eredményez.

A ruha alapanyaga nem alkalmas sikálás, dörzsölés és ehhez hasonló házi tisztítási megoldásokra. (Igen volt már erre példa)

A ruha alkalmi viselet ezért fontos és mellőzhetetlen, hogy a mosási KRESZ haladéktalan betartása mellett lehet csak megőrizni a ruha minőségi állapotát és a ruhára vonatkozó garanciát!

Ami még erre vonatkozólag végszónak jó ha tudod… (!!!)

Minden termékemet forgalomba helyezés előtt egy úgymond több mosási, szárítási tesztelésnek vetek alá, hogy megőrizzem a közel 100%-os vásárlói elégedettséget ami a minőségre vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy minden termékemet minimálisan 20 alkalommal mosok és szárítok meg egymást követően, hogy lássam számomra megfelelő-e a minőség ami képviseli a márkát. Tehát nálam jobban senki nem gyilkolja meg tesztelés gyanánt a STYLEANDDIRT termékeit, így pontosan tudom, hogy mit bírnak a termékeim, milyen minőséget képvisel a STYLEANDDIRT!

Facebook: https://www.facebook.com/styleanddirt/

Instagram: https://www.instagram.com/styleanddirtofficial/

Szeretnél magadnak egy eredeti SND pólót? Kattints a webcímre vagy a képre és rendelj most! www.styleanddirt.com

3,874 megtekintés, 3 megtekintés ma